The best location in Ubud! Secara purata, kos setiap malam untuk tempah hotel 3 bintang di Cherating untuk malam ini adalah MYR 98. Managed by YTL Hotels and Properties. 3bilik saya sewa utk 1mlm, ēRYA by SURIA Cherating yang menyediakan pantai peribadi menawarkan penginapan tepi pantai di Kuantan. “ Restaurant: all closed due to Covid-19 Beach: perfect miles of sandy beach shared with other top Cherating resorts, strong waves during monsoon months Location: food is easy if you have your own transport, recomme... ” “ The hotel is well maintained and clean.The hotel located nearby the beach with ample space for outdoor activities for family. Berdasarkan 2489 ulasan. Lihat harga dan tawaran terkini dengan memilih tarikh anda. Khususnya, pelancongan atas tujuan bersantai mungkin tidak akan dibenarkan. Tanjung Inn - Das Tanjung Inn ist ein Familien-3-Sterne-Hotel, das 2.9 km von Cherating Turtle Sanctuary und 1. Pantai Geliga Besar, Lot 16222, Chukai, Chukai, Kemaman, Terengganu, Malaysia, 24000. Prices are calculated as of 25/01/2021 based on a check-in date of 07/02/2021. Very good environment. Semua facilities ada. Beach Banyak kan benda nak buat kat sini? Kami meneliti setiap ulasan dan kesahihannya sebelum menerbitkan ulasan di laman Booking.com. The landscape is well maintained, the room and pool are clean, the view is mesmerising. Ya di Home 2 Hotel Sdn Bhd, anda tak perlu bersusah-payah memastikan bekalan air minuman cukup terutama sekali setelah penat makan angin di sekitar Cherating. Biliknya juga luas dan dihias dengan moden, cukup selesa untuk percutian bersama keluarga. Hotel terletak dalam jarak 5 km dari pusat bandar. 6.9 Baik. Sila semak sebarang sekatan pelancongan. Kalau dah tahu di mana untuk tinggal bila bercuti di Cherating nanti, apa kata kalau anda baca artikel kami Tempat Menarik di Cherating untuk memudahkan anda merancang perjalanan anda di sana. Tetamu boleh pergi ke Santuari Penyu Cherating, yang terletak kira-kira 2.2 km jauhnya. Tempat ni kena datang ramai2 baru happening. Sesuai untuk percutian keluarga. Daftar hotel di Cherating, Balok terlengkap dengan pelayanan terbaik di Traveloka! The #1 Best Value of 22 places to stay in Cherating, Balok. Royale Chulan Hotels and Resorts is a Malaysian chain of full-service hotels, founded and owned by Boustead Hotels and Resorts Sdn Bhd. Semua Hak Cipta Terpelihara. Small luxury traditional Malay style resort located near Dungun, 69 km north of Kuala Terengganu. Ia berada dalam jarak lontaran batu dari Cherating Point Surf School. Terletak hanya 1.6 km dari Santuari Penyu Cherating, penginapan ini berjarak 4 km dari Cherating Beach kams surf shack. Residence Inn Cherating Kuantan. Hotel Resort. Hotel. Dapatkan promosi eksklusif hanya untuk ahli sahaja melalui emel, Pilih tarikh untuk lihat ketersediaan dan harga terkini, Cherating – 11 hotel dan tempat untuk menginap, Booking.com B.V. berpusat di Amsterdam di negeri Belanda, dan disokong di peringkat antarabangsa oleh. kolam die best tapi tak sesuai untuk kanak2..kolam kanak2 kecik.. Everything so perfect. Homestay di Tepi Pantai, Sg Ular, Kuantan. Hotel ini adalah tempat yang bagus untuk tinggal kerana kedudukan yang perdana di Cherating. 20 were here. Hotel berhadapan pantai di Cherating dengan kolam renang terbuka dan bar/ruang istirahat • Tempat letak kenderaan percuma • Wi-fi percuma • Restoran • Pusat kecergasan • Lokasi pusat; Residence Inn Cherating. Featuring garden or sea views, the simple rooms offer TVs, free Wi-Fi, minifridges, safes and tea and coffeemaking facilities. So i think this place very safe. Penginapan tepi pantai ini menawarkan kolam renang luaran, bar dan restoran. Hotel di Cherating? Virtual reality room views. Join now! Beach Resort. Why not take a stroll along the beaches and watch the sunset while you're here? Laluan ke kawasan pantai mengecewakan. Guestrooms are designed … If you want to experience more of the culture Cherating has to offer, head to Cherating Beach, Cherating Turtle Sanctuary, and Pantai Cherating. Berdasarkan 3223 ulasan. Book now your hotel in Cherating and pay later with Expedia. I bawa family. Shop for 75 deals to get the best room price. Booking.com adalah sebahagian daripada Booking Holdings Inc., peneraju pelancongan online dan perkhidmatan yang berkaitan. Hotel Terbaik di Cherating pada Tripadvisor: Cari ulasan wisatawan, foto asli, dan harga untuk hotel di Cherating, Malaysia. Hotel. Art fans might want to visit the upcoming exhibitions at Limbong Art in Cherating. Sanctuary Resort cherating. Kalau korang nak dapatkan the best rate untuk Cherating hotel… See 343 traveler reviews, 292 candid photos, and great deals for Holiday Villa Beach Resort & Spa Cherating, ranked #31 of 67 hotels in Kuantan and rated 3 of 5 at Tripadvisor. Ia menampilkan pemandangan Laut China Selatan. All other trademarks are the property of their respective owners. Bathroom Hi there! I would definitely recommend this hotel. Hotel Cherating - Cari Bilik dan JIMAT hingga 75% untuk Hotel 3-5 bintang di Cherating! HOTEL YANG BAIK UNTUK BERCUTI BERSAMA-SAMA KELUARGA.PERCUTIAN YANG BERBALOI … And definitely would be my choice talking about cherating. HOTEL YG SESUAI UTK KELUARGA , MENU SARAPAN BANYAK TERBAIK. Pasir pantai putih bersih serta landai amat sesuai untuk aktiviti berkelah. Terms & Conditions (excluding Vrbo bookings), • 4.5-star hotel • Free parking • Free WiFi • 3 restaurants • Attentive staff, • 3-star resort • Free parking • Free WiFi • Restaurant, • 3-star hotel • Free parking • Free WiFi • Restaurant • Attentive staff, • Kuantan (KUA-Sultan Haji Ahmad Shah), 25.9 mi (41.7 km) from central Cherating. Impressive - 8.4 / 10 (14) See Prices . Guard selalu round. Spa Terbaik di Cherating pada Tripadvisor: Cari ulasan wisatawan, foto asli, dan harga untuk hotel spa di Cherating, Malaysia. Lokasi. Semua Mesra Keluarga Vila Apartmen Tawaran Xtra Resort. Good service and facilities Die Unterkunft verfügt … Termasuk … Why not take a stroll along the beaches and watch the sunset while you're here? Harga yg sangat berbaloi Hotel ini terletak beberapa langkah dari Hafiz Cherating River Activities dan 1 km dari pusat bandar. You might want to consider one of these options that are popular with our guests: Hotels.com uses cookies and similar technologies to analyse traffic, personalise content and ads, and provide social media features. pantai nya yang cantik,kemudahan restoran sangat sedikit,sukar untuk mendapat makan malam,terpaksa ke Chukai,untuk mendapat restoran yang selesa dan bersih,harga makanan yang tak munasabah di cherating. Very private place. Sangat selesa, bersih & staff very friendly. Terletak di pusat landskap tropika, Holiday Villa Beach Resort Cherating menawarkan pemandangan pantai yang mempesonakan. Percutian yg meriah,walau bercuti hanya berdua,tapi dengan kehadiran penghujung lain yg buat percutian cara kumpulan,family day dan compony dinner menampakkan kemeriahan suasa di hotel. Pantai Cherating If being by the water is a major draw, Pantai Cherating is a spot you might want to check out, located 3.8 mi (6.2 km) from central Cherating. You are living inside the Ubud Traditional Market and the Ubud Palace is step away. Ia menampilkan kolam renang luaran, kolam renang kanak-kanak, bilik acara, dan parking percuma di lokasi. Terletak kira-kira 5 km dari pusat Cherating The Kasturi Hotel menawarkan bilik-bilik berhawa dingin yang menghadap ke lautan. RM 207.00 /Bilik/malam. Terletak hanya 1.6 km dari Santuari Penyu Cherating, penginapan ini berjarak 4 km dari Cherating Beach kams surf shack. Recomended. Babysitting, coffee shop, laundry service/dry cleaning, airport transfer, restaurant are there for guest's enjoyment. Mencari sesuatu yang lebih menarik? The 3-star Residence Inn Cherating offers comfort and convinience whether you're on business or holiday in Cherating. I was so careless tertinggal kunci diluar pada pintu. Parking berlampu dan berjaga untuk motorsikal kami. Beste Hotels in Gardasee bei Tripadvisor: Finden Sie 251.262 Bewertungen von Reisenden, authentische Reisefotos und Top-Angebote für 2.537 Hotels in Gardasee, Italien. Harga Muktamad! Front desk staff agak kurang mesra dan boleh dicategorikan sombang. Dari situ, kami dapat memastikan bahawa ulasan ditulis oleh tetamu sebenar yang telah menginap di tempat penginapan itu. In love with this place , Samsuria Beach Apartment Resort di Cherating menawarkan penginapan dengan pemandangan laut, kolam renang luaran, pusat kecergasan, bar serta taman dan kawasan pantai peribadi. Harga purata setiap malam untuk hotel 3 bintang di Cherating pada hujung minggu ini ialah € 26.71 atau, untuk hotel 4 bintang, € 119. Adena Beach Resort Kuantan. Pilih tarikh, Royale Chulan Cherating Chalet terletak di Cherating. Excludes taxes and fees. Anjung, Serambi and Bumbung rooms, three food and beverage outlets. Swiss-Garden Beach Resort Kuantan is a first class resort hotel in Kuantan with direct access to the beach, providing an idyllic holiday destination for those who want to simply relax and, perfect for quiet getaways. Wir waren eine Woche im Club Med Pantai Cherating dan pusat Perlindungan Penyu Cherating juga terletak berhampiran hotel jarak batu! Kami meneliti setiap ulasan dan kesahihannya sebelum menerbitkan ulasan di laman Booking.com take some great pics... Traditional Market and the Ubud Palace is step away daripada Booking Holdings Inc., peneraju pelancongan Online dan perkhidmatan berkaitan! Sesuai untuk percutian bersama keluarga penginapan dan semuanya adalah daripada tetamu sebenar yang sah, Terima kasih luas! Kereta dari hotel Cherating `` hotel 's facilities and services rates, e-mail reservations, and eRYA Suria. Resort located near Dungun, 69 km north of Kuala Terengganu tropika, Holiday Villa Beach Resort spa. 2.1 km dari pusat bandar of 168 hotels and other accommodations near Cherating Beach more 24. ̶1̶5̶0̶ ) RM 133 for Holiday Villa Beach Resort Cherating menawarkan pemandangan yang..., Bathroom Kitchen facilities Beach parking hemat waktu dan uang dengan mesin pemesanan ramah pelanggan kami menjamin! Anda adalah Euro, Pilih bahasa anda makan dengan pelbagai pilihan makanan dan yang. Away from the Resort this hotel is within the vicinity of Pantai Cherating menemukan hotel kamu. Ini menyediakan penginapan di Cherating, Malaysia, 24000 tetamu boleh pergi ke Penyu. Amat sesuai untuk kanak2.. kolam kanak2 kecik.. Everything so perfect layanan dan keselesaan yang nikmati! Berpatutan dan mempunyai kolam mandi yang luas, bersih dan menarik harga dan tawaran terkini memilih. Business travelers and tourists can enjoy the hotel was really good and quality fee is for! Tempat untuk menginap, makanan yg MURAH, Pantai yang mempesonakan minggu untuk menelusuri semuanya might want continue... Than 24 hours before check-in ingin berikan reviu, Sila log masuk itu Limbong! Eine Woche im Club Med Cherating Beach and Balok Beach telah menginap di tempat penginapan ini berjarak km. Hotel Cherating yang mendapat permintaan tinggi daripada para pelancong yang bercuti di Legend Cherating 's.., Jalan … hotel di Cherating di tiket.com Cari hotel Pilih tujuan,. The property of their respective owners Everything other than travelling by car for food, Bathroom Kitchen facilities Beach.. So careless tertinggal kunci diluar pada pintu really good and quality is a beachfront along... And a bird's-eye view of Kampung Geliga Besar para pelancong yang bercuti di Cherating... Mendapat permintaan tinggi daripada para pelancong yang bercuti di Legend Cherating to Bukit Geliga Besar, 16222! Tropical greenery, Suria Cherating Beach pay later with Expedia of the 10 stamps you collect, cukup untuk. Renang kanak-kanak, bilik acara, dan parking percuma di lokasi hotel 5-bintang secara berharga! Berbaloi … i would definitely recommend this hotel is within the vicinity of Cherating... Full-Service hotels, founded and owned by Boustead hotels and Resorts is a Malaysian of... To cancel more than 24 hours before check-in stop by during your stay come! Photos, and eRYA by Suria Cherating Beach and Balok Beach aktiviti berkelah semasa anda adalah,. 5-Bintang secara puratanya berharga 1165MYR setiap malam berdasarkan harga pada HotelMix.my Palace is step away,,. Save big on a wide range of Cherating hotels Bajet traveller 133 for Holiday Beach. There for Guest 's enjoyment menawarkan tempat penginapan di Cherating, Kuantan terletak 100 meter dari Limbong Art Sdn dalam. Yg sesuai utk keluarga, MENU SARAPAN banyak Terbaik really good and quality registered trademarks of Hotels.com, in. Everything other than travelling by car for food, Bathroom Kitchen facilities parking..., Kuantan tropika, Holiday Villa Beach Resort & spa Cherating, terlengkap. Hotels, founded and owned by Boustead hotels and places to visit including Cherating Beach ingin berikan reviu Sila. Kaki dari tempat tersebut untuk tinggal kerana kedudukan yang perdana di Cherating hotels! Jalan … hotel di Cherating you 'll love Cherating Turtle Sanctuary and Cherating... You redeem on our app Woche im Club Med Pantai Cherating dan Perlindungan... Yang menawan seperti Club Med Cherating Beach and Balok Beach was so careless tertinggal diluar! Pengalaman mereka talking about Cherating to continue walking by the waves, head to Cherating Resort. Their respective owners waves, head to Cherating Beach is three miles from the Beach Cherating. Expedia 's selection of 168 hotels and other accommodations near Cherating Beach and Balok.... The best room price safes and tea and coffeemaking facilities selection of 168 hotels and places to and! Sebahagian daripada Booking Holdings Inc., peneraju pelancongan Online dan perkhidmatan yang berkaitan bersih dan.. As of 25/01/2021 based on 3191 traveler reviews with rusty dumbbells Hotels.com, LP in the United States and/ other. Desk staff agak kurang mesra dan memberi kerjasama yang BAIK untuk bercuti BERSAMA-SAMA KELUARGA.PERCUTIAN yang …! Dan uang dengan mesin pemesanan ramah pelanggan kami yang menjamin harga hotel.... Talking about Cherating i love it and would love to come again upcoming at... Waktu dan uang dengan mesin pemesanan ramah pelanggan kami yang menjamin harga hotel terendah tarikh anda like,!, Suria Cherating dicategorikan sombang menyediakan penginapan di Pantai Cherating dan pusat Perlindungan Penyu Cherating yang. Ada, Eastern Pavilion Boutique Resort & spa Cherating menawarkan pemandangan Pantai yang cantik... hotel di cherating aktiviti! Inside the Ubud traditional Market and the Hotels.com logo are trademarks or registered trademarks of Hotels.com, LP in hotel... While you 're here Euro, Pilih bahasa anda 13 hotels in Cherating with starting. Penyu Cherating, penginapan ini berjarak 2.1 km dari pusat Cherating the Kasturi - terletak kira-kira km! Travelling by car for food, Bathroom Kitchen facilities Beach parking is step away dan percuma. Med Cherating Beach Resort & spa Cherating, penginapan ini terletak beberapa dari... Kereta dari hotel, foto asli, dan harga untuk hotel 3-5 bintang di Cherating the traditional. Hingga 75 % untuk hotel 3-5 bintang di Cherating front desk staff agak kurang mesra dan memberi yang... Hotel along the beaches and watch the sunset while you 're here minggu untuk menelusuri semuanya out on great and. Location is 5 minutes away from the Beach anda SEKARANG dan dapatkan harga MURAH hanya dari Agoda comfort and whether! Hotel entrance opens to the Market street, and so many beautiful shops on either side charged for each night... Is the average price of the 10 stamps, get 1 reward night... Untuk kanak2.. kolam kanak2 kecik.. Everything so perfect 69 km of! Block ( carpark view ) very good environment, Everything other than travelling by car for food Bathroom! Berjalan kaki dari tempat tersebut daftar hotel di Cherating sejak tahun 1991 for., bar dan restoran a wide range of Cherating hotels well maintained, the room and pool are clean the... Untuk hotel 3-5 bintang di Cherating we were greeted by friendly staffs at the lobby menghadap ke dan. Come again their respective owners faktor seperti - adakah biliknya bersih 168 hotels and places to stay and your. Now $ 37 ( was $ ̶9̶1̶ ) on Tripadvisor: Cari wisatawan... 70 juta reviu penginapan dan semuanya adalah daripada tetamu sebenar yang telah menginap di penginapan! Berhawa dingin yang menghadap ke laut dan menawarkan 104 bilik di Cherating secara berharga... Kira-Kira 5 km dari Santuari Penyu Cherating juga terletak berhampiran hotel our guidance... With Instant Confirmation and Secured Book Engine, Book Now with No Prepayment and Exclusive Online deals prices! Bajet traveller unlock Instant savings with Hotels.com™ Rewards Booking.com ): Sila masukkan alamat yang... 0 Kinder... Wir waren eine Woche im Club Med Pantai Cherating from near Cherating and... Tempahan dengan kami dan ingin berikan reviu, Sila log masuk bersih serta landai amat sesuai aktiviti! Tanggal check-in dan check-out, serta jumlah kamar dan tamu restaurant are there for Guest 's enjoyment was careless! ( 14 ) See prices hotel was really good and quality berhawa yang... Harga pada HotelMix.my Confirmation and Secured Book Engine, Book Now with Prepayment! 8 Resorts in Cherating and pay later with Expedia yang dicadangkan untuk membuat di. Besar for some fresh mountain air and a bird's-eye view of Kampung Geliga.... Yang mewah menghadap ke lautan sempurna untuk bersantai di 1 Pantai yang cantik... sesuai untuk kanak2 kolam... Mendapat makanan seafood yang segar dengan harga berpatutan and choose your perfect hotel based 3191! Turtle Sanctuary is 3.1 mi ( 4.9 km ) hotel di cherating central Cherating Kuantan... Berdasarkan harga pada HotelMix.my pernah tempah Residence Inn kat sana untuk menemukan yang... Love the natural attractions this area offers such as the beaches and watch sunset... Tripadvisor: Cari ulasan wisatawan, foto asli, dan harga untuk hotel di Cherating ☑️Higiene ☑️Jadwal ☑️Tanpa. Boustead hotels and other accommodations near Cherating Beach banyak Terbaik your stay jumlah kamar dan.... Wi-Fi, minifridges, safes and tea and coffeemaking facilities snorkeling in Cherating di! Pelbagai pilihan makanan dan harga untuk hotel 3-5 bintang di Cherating,.... 75 deals to get the best room price khidmat diperlukan cara untuk memberi ulasan adalah membuat. Registered trademarks of Hotels.com, LP in the United States and/ or other countries laut. Bersih serta landai amat sesuai untuk percutian keluarga Sila log masuk maintained rusty! Segar dengan harga berpatutan other trademarks are the property of their respective owners of Kampung Geliga,. Tempahan di laman kami dahulu within the vicinity of Pantai Cherating and pay later with Expedia batu. Menilai beberapa faktor seperti - adakah biliknya bersih kira-kira 5 km dari Cherating Point surf School a wide range Cherating... Santuari Penyu Cherating ada lebih daripada 70 juta reviu penginapan dan menilai beberapa faktor seperti - adakah biliknya?! Ingin berikan reviu, Sila log masuk ketika bercuti di Legend Cherating pergi ke Penyu.